2007-08-02

Porilompidest

On olemas väga erinevaid porilompe. On suured ja sügavad. On väiksed ja sügavad. On suured ja madalad ning väiksed ja madalad. On lompe, milles vesi mullitab. On lompe, millesse on valus astuda, kuna seal on teravad kivid. On peidetud lompe, mille leiad teeservast rohu seest. On lompe, millesse astudes lurtsatab varvastevahelt soppa. On lompe, mille vesi on selge. On lompe, mille vesi on mingit värvi. Näiteks punane: punasest savist. Kui käia punasest savist lompides, siis saab jalad punaseks ning kui peale seda leiad lombi, mis ei ole punane ning astud sellesse, siis muutub ka selles lombis vesi sinu jalgadest punaseks.
On olemas üksikäimise lombid ja on olemas kõrvuti käimise lombid. Mõnedes kõrvuti käimise lompides on nii palju ruumi, et seal saab lihtsalt ringi tiirutada, ilma et kellegi varbad ette jääks. On väiksemaid lompe, milles kõrvuti käies peab ette vaatama, kus teise varbad on. On olemas ka sellised üksikäimise lombid, kus teine saab käia sinu seljataga.
Lompe saab ise sügavamaks teha. Lompidest saab ise vett teise lompi suunata. Nii võib mõni lomp sootuks kaduda. Kui lombis jalgadega kiirelt plätserdada, siis lendab soppa kõikjale ja jääb tunne, et lombis ei olegi vett.
Porilombid on neile, kes oskavad neid hinnata ;)







1 kommentaar:

Foks ütles ...

Test the water before jumping in. It may be deeper than it appears.